Wèttegij't Quiz 2017


Wat hebben wij weer genoten van de Wèttegij’t Quiz! Het maken van het boek kostte ons heel wat tijd, maar we hebben er ook heel erg veel plezier aan beleefd! Het was erg leuk om op vrijdagavond 31 maart alle teams heel erg enthousiast aan het werk te zien. We zagen de dames trouwjurken passen, heren op internet naar beha’s zoeken en kinderen op straat kaarten ruilen. We genoten van de gezelligheid op de Sint Jozefschool waar 5 opdrachten gemaakt moesten worden. Heel gezellig was het ook in de Lambertuskerk toen de teams daar voorwerpen moesten vinden en onthouden.

Bij het nakijken van de quizboeken hebben we veel plezier beleefd, vooral aan de soms erg grappige antwoorden. Wat was het spannend op zaterdagavond 8 april toen de laatste opdracht gemaakt moest worden. We zagen heel veel leuke bouwwerken van rietjes ontstaan, waarbij er af en toe een sneuvelde. De prijsuitreiking zorgde voor veel spanning en was vervolgens het begin van een erg gezellig feestje. We hebben ook genoten van alle leuke reacties en complimenten. Natuurlijk hadden we dit niet zonder de hulp van veel vrijwilligers kunnen regelen. Hierbij willen we iedereen die ons heeft geholpen om van deze Wèttegij’t Quiz zo’n groot succes te maken, van harte bedanken!

Met heel veel plezier gaan wij ons op maken voor weer een nieuwe versie van de Wèttegij’t Quiz. Hopelijk doen jullie allemaal ook weer mee! Tot in 2018!

Hier kunnen jullie het ANTWOORDENBOEK vinden.

Hierbij de uitslag van de Wèttegij’t Quiz 2017
Plaats - Teamnaam
1 The Outlaws
2 Wenst
3 de Hoeksteentjes
4 Heuhj
5 Keien van de Soeterbeekseweg
6 Hofjes
7 Esrand
8 Neighbours of the Houthoeve
9 Spuit Elf
10 Café Hooidonk
11 Leuk uit de Hoek komen
12 15 shades of the Hofjes
13 Ziemarwagermedoet
14 Betwetters
15 Achteraf
16 Heerendonk
17 Nieuw ErvensestraatOnderstaande foto's geven een impressie van de Quiz in 2017.
Fotoboek DOEN!