40ste KEER TOUWTREKKEN OVER WATER 2019


Op zondag 18 augustus vindt weer het jaarlijkse touwtrekken over water plaats. De locatie van dit evenement is: terrein aan de Hoekstraat, vlakbij de Oude Toren.
Aanvang: 11.00 uur.

Net als in eerdere edities moet het verliezende team, na de voorrondes, het water in! Dus, als je geen nat pak wilt halen, zorg dat je wint! Ook dit jaar belooft het weer een gezellig en spannend evenement te worden.

Je kan je, per team, opgeven voor vrijdag 16 augustus door ons een mailtje te sturen.
Een team bestaat uit 6 touwtrekkers en 1 coach. Je kan je vervolgens opgeven als heren team, dames team of als jeugd team (tot 16 jaar). Touwtrekverenigingen zijn van deelname uitgesloten.

Omdat we dit jaar touwtrekken over water voor de 40ste keer organiseren. Willen we ook een oproep doen aan oud deelnemers, om mee te doen aan een "golden oldies" competitie. Wie doet er mee?

Het is ook mogelijk om de touwtrekteams aan te komen moedigen of om gewoon even te komen kijken. Wij zorgen voor een kraampje met heerlijk koele drankjes en een lekker broodje. De toegang is gratis.
Na afloop zullen we op het touwtrekveld ook de prijsuitreiking houden. Natuurlijk is er ook na de prijsuitreiking nog voldoende tijd om na te genieten van deze gezellige dag!
Tot ziens!


Onderstaande foto's geven een impressie van een eerdere editie van het touwtrekken over water.
klik op: foto album