U kent ons vast wel van: Het jaarlijkse touwtrekken-over-water, maar ook onze: dorps10-kamp, straten playbackshow, kienavonden, jaarlijkse beachvolleybal, feestavond met band en de jeugd10-kamp.

Wij zijn er voor jong en oud!

Al meer dan 90 jaar organiseren wij gezellige en sportieve activiteiten voor Nederwetten en omgeving.
Wekelijks hebben we een sportavond voor dames en heren. Ze spelen op woensdagavond een partijtje volleybal in de Koppelaar. Zin om mee te doen? Je kan altijd, gratis, sfeer komen proeven!
We organiseren regelmatig gezellige activiteiten zoals: de Wettegij't Quiz, beach-volleybaltoernooi (aan zee!), BBQ avondje, kienen of een fietstocht.
Een keer in de 5 jaar organiseren we een groot dorpsfeest. Op het programma staan dan: kindertienkamp, playback/talent avond, kaartmiddag, stratentienkamp en natuurlijk een gezellige feestavond.
Vanzelfsprekend kan iedereen met onze activiteiten meedoen!

Ook de jeugd is volop actief!

Activiteiten

Ongeveer eens per maand of 2 maanden organiseren wij een leuke activiteit voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Hierbij kan gedacht worden aan een knutselmiddag, een zwemfestijn, een speurtocht, een dagje weg, een dropping of een middag naar de speeltuin.

Kosten

De contributie bedraagt 25,- Euro per jaar. Daarnaast wordt bij deelname aan een activiteit en het kamp een passende eigen bijdrage gevraagd.
De sporters op woensdagavond betalen daarnaast nog voor de huur van de Koppelaar.
Wil je lid worden? Dat kan! Stuur een mail naar: info@doennederwetten.nl