U kent ons vast wel van: Het jaarlijkse touwtrekken-over-water, maar ook onze: dorps10-kamp, straten playbackshow, kienavonden, jaarlijkse beachvolleybal, feestavond met band en de jeugd10-kamp.

Wij zijn er voor jong en oud!

Al bijna 85 jaar organiseren wij gezellige en sportieve activiteiten voor Nederwetten en omgeving.
Wekelijks hebben we een sportavond. De heren sporten recreatief en de dames spelen mee met de winter-handbalcompetitie. We organiseren om de maand gezellige activiteiten zoals: beach-volleybaltoernooi (aan zee!), diner of borrelavondjes, stapavond, kienen of een fietstocht.
Vanzelfsprekend kan iedereen met onze activiteiten meedoen!

Ook de jeugd is volop actief!

Sport en spel

Wij organiseren sport, spel en activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en voor jeugd van 12 t/m 16 jaar. Wij sporten 1x per week op dinsdagavond. De kinderen sporten momenteel van 18.30-19.30uur. In de zomer sporten we op het handbalveld naast de kerk. En bij slecht weer, in een binnenlocatie. Om voor zoveel mogelijk afwisseling te zorgen gedurende het jaar, wisselen allerlei leuke sport- en spelactiviteiten elkaar af.

Activiteiten

Eens per maand of 2 maanden organiseren wij een leuke activiteit voor de aspi's en aspiranten. Hierbij kan gedacht worden aan een knutselmiddag, een zwemfestijn, eenspeurtocht, een dagje weg, een dropping of een middag naar de speeltuin.

Kamp

Eens per jaar gaan we een weekend op kamp. Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. Tijdens het kamp doen we leuke, originele en gezellige groepsactiviteiten en wordt er gezorgd voor een geweldige sfeer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de leden van de aspirantencommissie.

Kosten

De contributie bedraagt 25,- per jaar. Daarnaast wordt bij deelname aan een activiteit en het kamp een passende eigen bijdrage gevraagd.