Het huidige bestuur bestaat momenteel uit 4 personen.

Bestuursleden: Marga, Dorine, Carolien en Erwin

Wij kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken. Vele handen maken immers licht werk! Word jij ook zo enthousiast van het organiseren van leuke activiteiten? Dan ben jij degene die we zoeken! Om je aan te melden of voor meer informatie, kun je contact opnemen met het bestuur! Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen!

Its about making time

Het bestuur verzorgt de algemene dagelijkse zaken. Voor (grotere) activiteiten werken we zoveel mogelijk met commissies.
Het doel van de commissie is het organiseren van 1 bepaalde activiteit (van het begin tot het einde). We doen dit bijvoorbeeld bij het jaarlijkse touwtrekken over water, de Wettegij't Quiz maar ook bij het vieren van een jubileum. Aan deze commissies kan iedereen deelnemen. Er zal wel altijd iemand van het bestuur bij betrokken zijn. Op deze manier proberen we het werk zoveel mogelijk te verdelen.

Als je een activiteit mee wilt organiseren, of je hebt zelf een briljant idee voor een leuke activiteit, dan horen we het graag!!

We kunnen alle hulp gebruiken! Als je interesse hebt, of meer informatie wil, dan horen we dat graag!! Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen!